UUDENMAAN RYHMÄT

Puotinharjun Al-Anon-ryhmä

Ryhmän kokoukset

AIKA: to klo 19

PAIKKA: Kastelholmantie 1 (kerhotila, katutasolta sisään)

Sijainti
19.2.2009 perustettu Puotinharjun Al-Anon -ryhmä kokoontuu torstaisin kello 19 alkaen osoitteessa Kastelholmantie 1 (katutasolta sisään, pari askelmaa sisäpuolella, siirrettävät pyörätuoliluiskat käytössä).

Hyvät liikenneyhteydet moniin suuntiin. Lähistöllä on Itäkeskuksen metroasema ja monien bussien pysäkit (Puotinharjun ostoskeskuksen ja Stoan edessä Turunlinnantiellä ja metroasemalla).

Tervetuloa läheinen, joka tunnet kärsiväsi toisen henkilön alkoholinkäytöstä tai olet elänyt olosuhteissa, joissa olet sille altistunut ja haluat siihen apua. Voit olla esimerkiksi ystävä, sukulainen tai puoliso, ja sinusta tuntuu ehkä siltä, että et jaksa enää yksin. Saatat tarvita ja saada apua, vaikka et enää eläisi alkoholiongelmaisen kanssa.

Tule jakamaan ongelmasi puhumalla - tai vaikka aluksi kuuntelemalla. Olemme itse saaneet apua ja haluamme jakaa kokemuksemme toisille, jotta elämä helpottuisi alkoholismiperhesairauden vaikutuksen alaisena eläville. Kuka tahansa, jolla on tämä ongema, voi tulla ryhmän jäseneksi.

Käytämme Al-Anon-ajatuksia ja -kirjallisuutta, pyrimme noudattamaan nimettömyys-periaatetta: Voit luottamuksellisesti kertoa ja tehdä kysymyksiä saman kokeneille. Käytännöt selviävät ryhmässä, kokouksen vetäjä kertoo mielellään miten ja missä järjestyksessä toimimme. Et voi toimia väärin. Tulet saamaan apua, jos ongelmanasi on toisen ihmisen alkoholinkäyttö tai alkoholismi.

Olemme omavaraisia, henkisesti ja taloudellisesti. Luotamme vapaaehtoiseen kuuliaisuuteen: Antamalla saa itse.

TERVETULOA!

Al-Anon-toimisto

Iso-Heikkiläntie 8, 20200 Turku

Toimisto avoinna ma-ke klo 8-15

Al-Anon Suomi Facebookissa

Al-Anon Suomen virallinen Facebook-sivusto