RYHMÄT

Muita vertaistukisivustoja netissä

Olemme koonneet tähän linkkejä myös muille vertaistukisivustoille.

AA - Alcoholics Anonymous, Nimettömät alkoholistit

Nimettömät Alkoholistit eli Alcoholics Anonymous on kansainvälinen yhteisö, jonka jäsenten päämääränä on pysyä raittiina ja auttaa toisia alkoholisteja saavuttamaan raittius.

Anonyymit Alkoholistit

AA on miesten ja naisten toveriseura, jossa he jakavat keskenään kokemuksensa, voimansa ja toivonsa voidakseen ratkaista yhteisen ongelmansa sekä auttaakseen toisia tervehtymään alkoholismista. Ainoa jäseneksi pääsyn vaatimus on halu lopettaa juominen.

ACA - Alkoholistien Aikuiset Lapset

Adult Children of Alcoholics (ACA) on maailmanlaajuinen ohjelma, joka perustuu 12 askeleeseen ja 12 perinteeseen. Ohjelma on tarkoitettu miehille ja naisille, jotka kasvoivat alkoholistisissa tai toimintahäiriöisissä perheissä ja jotka haluavat tervehtyä ja tiedostaa itselleen tuhoisat käyttäytymismallinsa jakamalla keskenään kokemuksensa, voimansa ja toivonsa.

NA - Nimettömät Narkomaanit

NA on hyötyä tavoittelematon miesten ja naisten toveriseura niille, joille huumeista on muodostunut ensisijainen ongelma. Olemme toipuvia addikteja ja kokoonnumme säännöllisesti auttaaksemme toisiamme pysymään puhtaana.

Nar-Anon - Vertaistukea addiktien läheisille

Nar-Anon-perheryhmät ovat maailmanlaajuinen toveriseura niille, joita jonkun toisen addiktio on koskettanut.

Nar-Anon - Narcotics Anonymous

A 12-Step Program for Family & Friends of Addicts.

GA - Nimettömat pelurit, Gamblers Anonymous

GA on miesten ja naisten toveriseura, jossa he jakavat keskenään kokemuksensa, voimansa ja toivonsa voidakseen ratkaista yhteisen ongelmansa sekä auttaakseen toisia tervehtymään pakonomaisesta pelaamisesta.

OA - Overeaters Anomymous, Nimettömät Ongelmasyöjät

Yhteisön ainoa tarkoitus on auttaa jäseniään toipumaan pakonomaisesta syömisestä sekä auttaa vielä kärsiviä ongelmasyöjiä.

Nimettömät läheisriippuvaiset

CoDA -läheisriippuvuusryhmä on miesten ja naisten toveriseura, jossa yhteisenä tavoitteenamme on terveiden ihmissuhteiden rakentaminen.

Narsistien uhrien tuki ry.

Narsistien uhrien tuki ry on valtakunnallinen kansalais- ja vapaaehtoisjärjestö. Yhdistyksen tarkoituksena on tukea narsistisen henkilön vaikutuspiirissä olevia lähisuhdeväkivaltaa kokeneita ihmisiä. 

Al-Anon-toimisto

Iso-Heikkiläntie 8, 20200 Turku

Toimisto avoinna ma-ke klo 8-15

Al-Anon Suomi Facebookissa

Al-Anon Suomen virallinen Facebook-sivusto