VARSINAIS-SUOMEN RYHMÄT

Puisto Al-Anon (Turku)

Ryhmän kokoukset

AIKA: to klo 19-20.30

kk:n 1. torstai avopalaveri klo 19-20 (kaikille avoin) ja klo 20 alkaen asiakokous

PAIKKA: Yliopistonkatu 10, Turku

Ryhmätauot: katso ryhmäluettelo Varsinais-Suomen ryhmät

Sijainti

Turku, Puisto Al-Anon
Torstaisin kello 19-20,30
Yliopistonkatu 10 (.Elokolo, katutason liikehuoneisto)

Ryhmän toiminta

Ryhmämme kokoontuu osoitteessa Yliopistonkatu 10, Elokolon tiloissa torstaisin klo 19-20.30.

Tapaamisessa on kiertävä puheenvuoro. Keskustelun pohjana käytämme Al-Anonin kirjallisuutta, mm. Rohkeutta muuttua, Toivoa tähän päivään ja Al-Anon toimii. Jokainen saa jakaa vuorollaan ajatuksiaan päivän teksteistä. Voit myös vuorollasi vain kuunnella. Toisen puheenvuoroa ei saa keskeyttää, kommentoida eikä neuvoja anneta. Mikäli tapaamisessa on paljon henkilöitä rajoitamme hieman puheenvuorojen kestoa, jotta kaikki saavat mahdollisuuden puhua. Ryhmässä kuulee, miten osallistujat ovat selviytyneet ahdingostaan ja kuinka he ohjelmaa soveltamalla pyrkivät elämässään tasapainoon ja onnellisempaan, sisältörikkaaseen elämään. Periaate on "Ota mitä haluat ja jätä loput". Jokainen voi kypsyä omiin ratkaisuihinsa omalla tavallaan, omassa tahdissaan.

Kuukauden 1.  torstaina klo 19-20 on kaikille kiinnostuneille suunnattu avopalaveri. Huomioithan, että Al-Anon perustuu nimettömyyteen, johon vieraatkin sitoutuvat, jotta jäsenet voivat jakaa ajatuksiaan luottamuksella.

Tervetuloa toipumaan kanssamme. Mikäli alkoholismi aiheuttaa kärsimystä arjessasi voi Al-Anonin ohjelma antaa sinulle mielenrauhaa.


Al-Anon-toimisto

Iso-Heikkiläntie 8, 20200 Turku

Toimisto avoinna ma-ke klo 8-15

Al-Anon Suomi Facebookissa

Al-Anon Suomen virallinen Facebook-sivusto