VARSINAIS-SUOMEN RYHMÄT

Naantalin Al-Anon

Ryhmän kokoukset

AIKA: parittomat viikot ti klo 18

PAIKKA: Teräskatu 2, Naantali

Huom! Ryhmä kesätauolla  1.7.-15.8.2022.

Sijainti

Kokoonnumme parittomien viikkojen tiistaisin klo 18 alkaen. Jaamme tilat Naantalin AA:n kanssa osoitteessa Teräskatu 2/ Karvetinkatu 3-7, matala huoltorakennus puiston laidalla. Näin on tapahtunut jo vuosia. Syksyllä 2018 vietimme 15-vuotisjuhliamme.

Ryhmän toiminta

Palavereissamme tutkimme Al-Anonin ohjelmaa, perehtyen 12 askeleeseen, perinteisiin.

Aloitamme lukemalla askel-tekstiä tai muuta Al-Anon-kirjallisuutta. Puheenvuorokierroksen jälkeen luetaan sen päivän teksti kirjasta Rohkeutta muuttua, jonka jälkeen uusi kierros puheenvuoroja. Voit jakaa kokemuksiasi ja tuntemuksiasi siitä, miten läheisesi alkoholismi on sinuun vaikuttanut.

Ryhmässämme on sana vapaa, jos et löydä luetusta tekstistä sanottavaa, jaa se, mikä painaa mieltäsi. Voit myös pelkästään kuunnella toisten kokemuksia, jos se sillä kertaa tuntuu parhaimmalta.

Ryhmässämme on kaikenikäisiä ja eri tilanteissa olevia toipuvia jäseniä. Olemme ahkeroineet myös itsetutkiskelua auttavaa työkirjaa sen ilmestymisestä lähtien. Todella loistava lisä Al-Anonin avulla kertyvään "työkalupakkiin".

Pidämme asiapalaverin kolme kertaa vuodessa, jossa käsittelemme ajankohtaisia käytännön asioita.

Toivotamme kaikki päihderiippuvaisten läheiset -niin uudet tulokkaat, kuin muista ryhmistä vierailevatkin - erittäin tervetulleiksi taivaltamaan kanssamme toipumisen polkua aurinkoiseen Naantaliin!

Al-Anon-toimisto

Iso-Heikkiläntie 8, 20200 Turku

Toimisto avoinna ma-ke klo 8-15

Al-Anon Suomi Facebookissa

Al-Anon Suomen virallinen Facebook-sivusto