UUDENMAAN RYHMÄT

Leppävaaran Al-Anon

Ryhmän kokoukset

AIKA: ma klo 18.30-20.30

PAIKKA: Ajurinkuja 4, Espoo (Hykaan mökki, Espoon A-Kilta HYKAA ry)

Ryhmätauot: katso ryhmäluettelo Uudenmaan ryhmät

Sijainti

Leppävaaran Al-Anon on aktiivinen ja lämminhenkinen ryhmä, joka kokoontuu maanantaisin klo 18.30-20.30 Hykaan mökissä (Espoon A-Kilta HYKAA ry), osoite Ajurinkuja 4, 02650 Espoo, Ajurinkuja sijaitsee radan pohjoispuolella.

Ryhmän toiminta

Ryhmän koko on noin 10 henkilöä, välillä enemmän ja välillä vähemmän.

Palaverin alussa luetaan tervetulotoivotus ja lopussa loppusanat. Lopuksi luetaan vielä yhteen ääneen tyyneysrukous. Palavereissa käsitellään yleensä 12 askeleen lisäksi myös perinteitä ja käsitteitä sekä yleensä luetaan myös päivän teksti "Rohkeutta muuttua" -kirjasta. Palavereissa on kiertävä puheenvuoro, jolloin jokainen vuorollaan, ilman että kukaan keskeyttää tai kommentoi, puhuu sen minkä kokee tärkeäksi.

Jos aikaa vielä jää, pidetään toinen kierros, jolloin voi omassa puheenvuorossaan kommentoida toisten puheenvuorojen herättämiä ajatuksia. Puheenvuoroissa pyritään välttämään ohjeiden ja neuvojen jakamista toisille, sen sijaan toisia pyritään auttamaan oman kokemuksen jakamisella.

Ryhmä pitää asiapalaverin joka kuukauden ensimmäisenä maanantaina. Asiapalaverin yhteydessä luetaan yleensä joku perinne.

Ryhmä on aktiivinen palvelutehtävissä ja on säännöllisesti hoitanut vuoronsa AA:n auttavassa puhelimessa.

Olet lämpimästi tervetullut!

Al-Anon-toimisto

Iso-Heikkiläntie 8, 20200 Turku

Toimisto avoinna ma-ke klo 8-15

Al-Anon Suomi Facebookissa

Al-Anon Suomen virallinen Facebook-sivusto