UUDENMAAN RYHMÄT

Keravan Al-Anon

Ryhmän kokoukset

AIKA: ke klo 19-21

PAIKKA: Aleksis Kiven tie 19, Kerava

Sijainti

Ryhmämme kokoontuu Keravalla Savion kirjapainon talossa (2.krs ATK luokka) osoitteessa Aleksis Kiven tie 19.

Ryhmän toiminta

Keravan Al-Anon-ryhmä on toiminut n. 40 vuotta ja kokoontuu joka keskiviikko klo 19.00-21.00. Silloin tulet paikkaan, jossa n. 6-12 henkilöä ottaa sinut lämpimästi vastaan.

Jos jonkun läheisesi alkoholinkäyttö on vaikuttanut vahingollisesti sinuun ja kaipaat apua, olet tullut oikeaan paikkaan. Uutena tulokkaana sinulta ei odoteta mitään. Tiedämme, että jo pelkkä ryhmään tuleminen vaatii suurta rohkeutta. Siksi riittää, että vain saavut paikalle, muu hoituu itsestään.

Nimettömyys ja luottamus ovat ryhmässä erittäin tärkeitä periaatteita. Emme tiedustele nimeä, ammattia ja asuinpaikkaa. Emme koskaan puhu ryhmässä kuulemiamme tai näkemiämme asioita ulkopuolisille.

Voit purkaa mieltäsi kertomalla tilanteestasi tai istua hiljaa ja kuunnella muiden kokemuksia. Huomaat heti, että aiheemme on yhteinen. Saamme apua ja tukea, kun kuulemme muiden ajatuksia ja kokemuksia. Ymmärrämme ettei mikään tilanne ole todella toivoton. Aina on mahdollista toipua ja voida paremmin.

Kokouksen aluksi luemme vuorossa olevan askeleen, jonka jälkeen jokaisella on mahdollisuus puheenvuoroon. Sitten luemme päivän tekstin Rohkeutta muuttua -kirjasta, jonka jälkeen on vielä toinen puheenvuorokierros.

Kuukauden 1. palaverissa puhumme ensin ajankohtaiset asiat ja sitten luemme vuorossa olevan perinteen.

Lisäksi joka kuukauden 1. sunnuntaina klo 16.00-18.00 syvennymme yhdessä 4.askeleen työkirjaan.

Aina kun lähdemme ryhmästä, olemme hiukan tyynempiä ja osaamme noudattaa oppimiamme asioita omassa elämässämme.

Olet lämpimästi tervetullut!

Al-Anon-toimisto

Iso-Heikkiläntie 8, 20200 Turku

Toimisto avoinna ma-ke klo 8-15

Al-Anon Suomi Facebookissa

Al-Anon Suomen virallinen Facebook-sivusto