UUDENMAAN RYHMÄT

Haka Al-Anon (Itä-Pasila)

Ryhmän kokoukset

AIKA: ti klo 18

PAIKKA: Torpparikuja 2, Itä-Pasila

Ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 18 Itä-Pasilassa osoitteessa Topparikuja 2, Helsinki. Käytössämme ovat Pasilan asukastalon tilat, oven päällä kyltti Asukastalo.
Soita kelloa (nappi seinässä oikealla), jos ovi on lukossa

Julkisen liikenteen yhteyksiä:

Raitiovaunut 7 ja 9 sekä Mäkelänrinteen Uintikeskuksen pysäkillä pysähtyvät bussit. Pasilan juna-asemaltakaan ei ole kovin pitkä matka.

Ryhmän toiminta

Haka Al-Anonissa noudatetaan Al-Anonin periaatteita (mm. vapaaehtoisuutta ja nimettömyyttä) sekä luetaan ja myydään Al-Anonin kirjallisuutta. Pöydän ympärillä on tiistaisin 6-14 osallistujaa.

Kokouksissa luetaan aluksi Al-Anonin kirjallisuudesta jokin aihe tai kuullaan aiemmin sovittu puheenvuoro. Sen jälkeen jokaisella on vuorollaan tilaisuus käyttää nimettömänä (vain etunimillä) oma puheenvuoro.

Kuukauden ensimmäisen tiistain kokouksen alussa pidetään ns. asiapalaveri, jossa kuullaan, keskustellaan ja sovitaan mm. ryhmän toimintaan liittyvistä asioista sekä Al-Anonin Helsingin alueelta tai keskuspalvelulta tulleista asioista. Normaali ryhmän kokous alkaa välittömästi sen jälkeen, kun ryhmäasiat on saatu käsiteltyä.

Ryhmän kokouksiin osallistuvien puheenvuoroista selviää mm. miksi käydä ryhmässä, miten Al-Anon auttaa, kuinka on mahdollista pysyä nimettömänä vaikka kävisi ryhmässä useita kertoja, miten voi auttaa alkoholistia tai lapsia, miten selvitä tästä päivästä, huomisesta ja tulevista päivistä, ja kaikista tärkein: miten voi itse toipua, saada mielenrauhaa ja tyyneyttä vaikka alkoholisti vielä joisikin tai elämä olisi aivan sekaisin.

Tervetuloa mukaan!

Al-Anon-toimisto

Iso-Heikkiläntie 8, 20200 Turku

Toimisto avoinna ma-ke klo 8-15

Al-Anon Suomi Facebookissa

Al-Anon Suomen virallinen Facebook-sivusto