UUDENMAAN RYHMÄT

Haagan Al-Anon

Ryhmän kokoukset

AIKA: ti klo 18

PAIKKA: Eliel Saarisen tie 15 B (sisäänkäynti Aino Ackten tie 1aB)

Ryhmätauot: katso ryhmäluettelo Uudenmaan ryhmät

Sijainti

Ryhmämme kokoontuu tiistaisin osoitteessa Eliel Saarisen tie 15 B, (sisäänkäynti Aino Ackten tie 1aB) klo 18.00. 

Ryhmän toiminta

Tervetulleita ovat kaikki ne, jotka kokevat tai ovat kokeneet läheisensä alkoholinkäytön ongelmallisena.

Ryhmään kokoontuu yleensä n.6-12 henkilöä.

Kokouksen aluksi vetäjä lukee tervetulotoivotuksen. Sitten luemme vuorotellen 12 askeleen tiivistelmät. Vetäjä jatkaa lukemalla jonkun askeleen kokonaan ja jakaa puheenvuorot tasapuolisesti. Jokainen saa puheenvuoron tai voi vain kuunnella toisten kokemuksia.

Emme pyri neuvomaan ketään. Jokainen on oman elämänsä asiantuntija. Avoin kokemusten vaihto auttaa meitä näkemään asiat uudessa valossa. Vaikealtakin tuntuva tilanne helpottuu, kun saamme tukea, lohdutusta ja tietoa toisilta samankaltaisista tilanteista selviytyneiltä tai vielä suurten ongelmien kanssa kamppailevilta.

Nimettömyys on tärkeimpiä periaatteitamme. Emme puhu kokouksessa kuultuja asioita sen ulkopuolella. Emmekä tiedustele kenenkään ammattia, asemaa tai sukunimeä.

Kk:n viimeisenä tiistaina on asiakokous. Valitsemme läsnäolijoiden keskuudesta seuraavan kuukauden vetäjän, kahvinkeittäjän ja auttavan puhelimen päivystäjän. Samalla käsittelemme muita ryhmäämme ja yhteisöömme liittyviä käytännön asioita. Tämä kestää yleensä noin puoli tuntia. Sitten jatkamme perinteiden pohjalta normaalia kokousta.

Tervetuloa katsomaan, onko tämä sitä apua, jota olet etsinyt. Monet meistä kokevat saavansa korvaamatonta apua ja tukea ryhmästä ja 12 askeleen ohjelmasta.

Al-Anon-toimisto

Iso-Heikkiläntie 8, 20200 Turku

Toimisto avoinna ma-ke klo 8-15

Al-Anon Suomi Facebookissa

Al-Anon Suomen virallinen Facebook-sivusto