UUDENMAAN RYHMÄT

Kontu Al-Anon

Ryhmän kokoukset

AIKA: ti klo 18.00-20.00

PAIKKA: Kontulankaari 1 B 14 A Helsinki, ostarilla sijaitsevan lasten leikkipaikan edestä lähtevällä käytävällä, Kiva-kauppaa viistosti vastapäätä.

Sijainti

Kontu Al-Anon (ent. Mellunmäen Al-Anon) on aktiivinen ja lämminhenkinen ryhmä, joka kokoontuu tiistaisin klo 18.00 - 20.00 Helsingissä Kontulan ostoskeskuksessa sijaitsevan lasten leikkipaikan edestä lähtevällä käytävällä, Kiva-kauppaa vastapäätä.

Ryhmän toiminta

Ryhmän koko vaihtelee. Yleensä n. 15 henkilöä on paikalla.

Palaverin alussa luetaan Al-Anon-kirjallisuutta. Kerran kuukaudessa pidämme asiapalaverin, jossa käsitellään yhteiset asiat ja luetaan perinne. Ryhmä on omatoiminen ja perustuu keskinäiseen vapaaehtoiseen palveluun. Noudatamme nimettömyyden periaatetta, eikä kävijöitä rekisteröidä.

Palaverissa on kiertävä puheenvuoro, kaikki tapahtuu rakkaudessa ja luottamuksessa.

Kunnioitamme toistemme ajatuksia ja puheenvuoroja. Al-Anonissa oppii myös kuuntelemaan, jos haluaa voi myös kuunnella hiljaa.

Puheenvuoroissa pyritään välttämään ohjeiden tai neuvojen antamista toisille, kerromme omista kokemuksistamme ja pyrimme niiden kautta auttamaan toisiamme. Ryhmässä kuulemme miten osallistujat ovat selviytyneet ahdingoistaan ja kuinka ohjelmaa soveltamalla päästään tasapainoon ja onnellisempaan sisältörikkaaseen elämään.

Tervetuloa mukaan!

Al-Anon-toimisto

Iso-Heikkiläntie 8, 20200 Turku

Toimisto avoinna ma-ke klo 8-15

Al-Anon Suomi Facebookissa

Al-Anon Suomen virallinen Facebook-sivusto