Etusivulle | Sivukartta | Tekstikoko Suurenna tekstiä Pienennä tekstiä | Haku 

Al-Anon-toimisto
Iso-Heikkiläntie 8
20200 Turku

Toimiston sijainti kartalla

Puh. 050 341 9406

Toimisto avoinna

ma-ke klo 8-15

**@**

( **@**Osa sähköposti-palveluista tai -ohjelmista voi tulkita Al-Anonilta saapuneen sähköpostin roskapostiksi. Muistathan siis tarkistaa myös roskapostikansiosi.)

 

 

 

 

Hoitoalan ammattilaisille

Hoito- ja päihdealan ammattilaisilla on koulutusta ja ammatillista tietoa alkoholismista. Al-Anonin jäsenillä on omakohtaista kokemusta elämästä alkoholiperheessä ja alkoholismin aiheuttamista vaurioista toipumisesta. Molempia tarvitaan, kun halutaan auttaa alkoholistien läheisiä.

Al-Anon-ryhmään on apua tarvitsevan helppo tulla. Ryhmiin ei tarvitse ilmoittautua ennalta eikä aikaa tarvitse jonottaa. Kävijöitä ei rekisteröidä eikä heiltä kysytä mitään tietoja. Ryhmät toimivat nimettömyysperiaatteella ja luottamuksellisesti.

Al-Anonissa alkoholistien läheisten on mahdollista toipua omassa tahdissaan ja omista lähtökohdistaan käsin. Al-Anon ei ota kantaa terapioihin eikä muihin ulkopuolisiin avunlähteisiin. Jokainen jäsen voi käyttää haluamiaan keinoja. Al-Anonin käynnistämä prosessi on hellävarainen ja tuottaa tulosta vasta aikaa myöten. Siksi kukin määrittelee itse oman avuntarpeensa ja sitoutumisensa ryhmään.

Monille Al-Anon-jäsenille ryhmä ja ryhmän jäsenet muodostuvat turvalliseksi, hyväksyväksi ja voimia antavaksi tukiverkoksi. Ryhmän jäsenyydestä ja ohjelman soveltamisesta on tullut heille uusi rakentava elämäntapa. Lue lisää jäsentutkimuksesta 2012.

Al-Anon-toimistosta voit tilata ilmaismateriaalia annettavaksi asiakkaille. Voit myös tulostaa niitä itse pdf-versioina: Al-Anonin esite, kirjaesite, Alateenin esite ja Al-Anonin juliste.
 


pdf liite

Al-Anon-esite

pdf liite

Alateen-esite

pdf liite

Al-Anon-kirjallisuutta -esite

pdf liite

Alateen-käyntikortti

pdf liite

Al-Anon-käyntikortti

pdf liite

Al-Anon-juliste