Etusivulle | Sivukartta | Tekstikoko Suurenna tekstiä Pienennä tekstiä | Haku 

Al-Anon-toimisto
Iso-Heikkiläntie 8
20200 Turku

 

Toimiston sijainti kartalla

Puh. 050 341 9406

Toimisto avoinna

ma-ke klo 8-15

**@**

Asiointi toimistossa toistaiseksi vain puhelimella ja sähköpostilla. Jos haluat käydä toimistolla ilmoittele asiasta etukäteen.

( **@**Osa sähköposti-palveluista tai -ohjelmista voi tulkita Al-Anonilta saapuneen sähköpostin roskapostiksi. Muistathan siis tarkistaa myös roskapostikansiosi.)

 

 

 

 

Turku, Kupittaankadun Al-Anon

Tervetuloa toipumaan Turun Kupittaankadun Al-Anon-perheryhmään!

Kokoonnumme tiistaisin klo 19.00 osoitteessa Kupittaankatu 108 (AA:n tila katutasossa).

Joka kuukauden 1. tiistai on ryhmän käytännön asioiden palaveri ja teemapalaveri halutusta aiheesta. 2. ja 3. tiistaina on askelpalaverit ja 4. tiistaina perinne- tai käsitepalaveri.

Palaverin aikana käytämme kiertävän puheenvuoron. Kuuntelemme toistemme puheenvuorot hiljaa, emmekä kommentoi niitä kierroksen aikana. Käymme myös toisen puheenvuorokierroksen Rohkeutta muuttua -kirjasta eli luemme päivän tekstin. Jos läsnäolijoita on runsaasti, käytämme kelloa puheenvuoron päättymisen merkkinä. Palaveri päätetään tyyneysrukoukseen klo 21.00.

Ryhmä on toimiva ja aktiivinen - palveluhenkilöitä on riittänyt tehtäviin sekä ryhmässä, alueella, että keskuspalvelussa. Vuonna 2010 keskuspalvelun puheenjohtaja oli meidän ryhmästämme.