Etusivulle | Sivukartta | Tekstikoko Suurenna tekstiä Pienennä tekstiä | Haku 

Al-Anon-toimisto
Iso-Heikkiläntie 8
20200 Turku

 

Toimiston sijainti kartalla

Puh. 050 341 9406

Toimisto avoinna

ma-ke klo 8-15

**@**

Asiointi toimistossa toistaiseksi vain puhelimella ja sähköpostilla. Jos haluat käydä toimistolla ilmoittele asiasta etukäteen.

( **@**Osa sähköposti-palveluista tai -ohjelmista voi tulkita Al-Anonilta saapuneen sähköpostin roskapostiksi. Muistathan siis tarkistaa myös roskapostikansiosi.)

 

 

 

 

Pandemia-asiaa

Usealle Al-Anon jäsenelle on tullut huoli omavaraisuutemme ja 7. perinteemme kertymisestä tämän koronapandemian aikana. Ne Al-Anonilaiset, jotka haluavat voivat laittaa haluamansa summan Al-Anonin tilille FI03 1132 3000 4060 10. Viestikenttään merkintä "Ryhmätuki" ja kotiryhmän nimi. Huomioithan, ettemme ota vastaan mitään tukea Al-Anonin ulkopuolelta perinteemme mukaan.

 

Palvelukokous suosittaa koronaviruksen takia

Me Al-Anonissa tunnistamme koronaviruksen herättämän huolen jäsentemme joukossa. Suosittelemme jäsenillemme, että he seuraavat THL:n (Terveyden- ja hyvinvoinnin laitos, www.thl.fi) sekä luotettavien tiedotusvälineiden ja viranomaisten antamia tiedotteita ja ohjeita.

Moni jäsenistämme kuuluu riskiryhmiin, iäkkäisiin tai perussairaisiin. Myös terveeksi itsensä tuntevien on järkevää rajoittaa sosiaalisia kontakteja, jotta viruksen leviämistä voidaan hidastaa.

Jokainen Al-Anon -ryhmä on itsenäinen, ja päättää omista kokouskäytännöistään, mutta kannustamme kaikkia ryhmiä miettimään keinoja, joilla he voivat hidastaa viruksen leviämistä:

- koskettelun, kättelyn, halaamisen välttäminen

- kokoontumistilojen puhtaudesta huolehtiminen (ovenkahvojen, kaiteiden ja tasojen pyyhintä desinfioivalla pesuaineella ennen palaverin alkua), kävijöiden kannustaminen käsienpesuun ennen palaveria, käsidesin pitäminen esillä

- kokoukset verkossa, yhteydenpito puhelimitse, sähköpostilla, sosiaalisen median välityksellä

- kokousten peruuttaminen väliaikaisesti

- mikäli ryhmät päättävät tehdä muutoksia kokoontumisiinsa, tulisi niistä ilmoittaa Al-Anon -toimistoon sähköpostilla **@**.

- mahdollinen tulokaspäivystys paikan päällä ja ilmoitus myös kokoontumistilan oveen.

Lisäksi muistutamme jokaista jäsentämme, että jos sinulla on flunssaoireita, pidättäydy osallistumasta Al-Anon-ryhmien toimintaan, kunnes olet oireeton.