Etusivulle | Sivukartta | Tekstikoko Suurenna tekstiä Pienennä tekstiä | Haku 

Al-Anon-toimisto
Iso-Heikkiläntie 8
20200 Turku

 

Toimiston sijainti kartalla

Puh. 050 341 9406

Toimisto avoinna

ma-ke klo 8-15

**@**

Asiointi toimistossa toistaiseksi vain puhelimella ja sähköpostilla. Jos haluat käydä toimistolla ilmoittele asiasta etukäteen.

( **@**Osa sähköposti-palveluista tai -ohjelmista voi tulkita Al-Anonilta saapuneen sähköpostin roskapostiksi. Muistathan siis tarkistaa myös roskapostikansiosi.)

 

 

 

 

Hämeenlinna, Kasarmikadun

Kasarmikadun ryhmä on toiminut keskeytyksettä 1960-luvulta lähtien. Kokoonnumme viikoittain Pelastusarmeijan keltaisen jugend-talon vieressä olevan kerrostalon katutasossa olevassa tilassa, jossa olemme AA-ryhmän vuokralaisena.
 
Ryhmällä ei ole nimettyä vetäjää tai kahvinkeittäjää, vaan ovet avaa ja kahvin panee tippumaan se joka ensin sattuu ovesta sisälle tulemaan. Monella ryhmän vakituisella kävijällä on tilan avain. Illan puheenvuorokierroksen alustavan tekstin lukee myös kuka kulloinkin, fiiliksen mukaan. Jokainen puhuu sitten vuorollaan tai halutessaan vain kuuntelee. Virallisemman puheenvuorikierroksen jälkeen meille on yleensä jäänyt hetki aikaa myös vapaaseen keskusteluun.
 
Jostain ihmeellisestä syystä kovin organisoitumattomalta vaikuttava ja rento ryhmä toimii erinomaisesti. Jokainen saa toipua läheisen alkoholismin aiheuttamista vaurioista omalla tavallaan ja omassa aikatulussaan. Hyvinkin kuormittavassa tilanteessa on mahdollista saada ryhmästä mielenrauhaa ja uusia näkökulmia ongelmien ratkaisemiseen.
 
Ryhmässä voi turvallisesti ja nimettömänä kertoa, mitä mielessä liikkuu. Vertaisryhmässä on aina joku, jolla on ollut samantapaisia kokemuksia. Neuvoja emme anna. Oman kokemuksemme jaamme. Olet lämpimästi  tervetullut.