Etusivulle | Sivukartta | Tekstikoko Suurenna tekstiä Pienennä tekstiä | Haku 

Al-Anon-toimisto
Iso-Heikkiläntie 8
20200 Turku

Toimiston sijainti kartalla

Puh. 050 341 9406

Toimisto avoinna

ma-ke klo 8-15

**@**

( **@**Osa sähköposti-palveluista tai -ohjelmista voi tulkita Al-Anonilta saapuneen sähköpostin roskapostiksi. Muistathan siis tarkistaa myös roskapostikansiosi.)

 

 

 

 

Puerto de la Cruz, Teneriffa

Teneriffan Al-Anon ryhmä kokoontuu viehättävässä Puerto de la Cruzin kaupungissa talvisin marraskuun alusta maaliskuun loppuun. Kokoonnumme torstaisin klo 19.30-20.30 osoitteessa Calle del Pozo 10 (Skandinaviska turistkyrkan, Calle Jilguero 10). Kirkko sijaitsee aivan pääpostin vieressä, sinne on helppo löytää.

Teneriffan Al-Anon ryhmä on toiminut aktiivisesti saarella jo vuodesta 2008 lähtien. Ensimmäiset 9 vuotta ryhmä kokoontui ns. kotiryhmänä.  Syksyllä 2017 saimme Skandinaaviselta kirkolta kokoontumistilan ja -ajan torstaiksi. Samassa paikassa kokoontuu kansainvälinen AA-ryhmä torstaisin ennen meitä.

Ryhmämme on pieni, 2-5 kävijää viikoittain. Jotkut ryhmässä kävijöistä viettävät koko talven Puertossa, toiset vähemmän aikaa. Ilahduttavaa on, että jopa viikon tai parin lomalaiset ovat löytäneet tiensä ryhmään.

Kokouksen aluksi luemme tervetulotoivotuksen ja jotain  Al-Anon -kirjallisuutta: askeleita, perinteitä ja iskulauseita. Sen jälkeen jokaisella on mahdollisuus puheenvuoroon. Koska ryhmämme on pieni, ehdimme pitää toisen puheenvuorokierroksen päivän tekstistä. Kokouksen lopuksi luemme yhdessä tyyneysrukouksen. Nimettömyys on tärkeimpiä periaatteitamme.

Lämpimästi tervetuloa ryhmäämme, olemme vastaanottamassa sinua kirkon terassilla ennen ryhmän alkua. Jos sinulla on kysyttävää tai epäröit liikkua vieraassa kaupungissa illalla, ota yhteyttä niin tulemme sinua vastaan. Yhteystietomme saat Al-Anon -toimistosta.