Etusivulle | Sivukartta | Tekstikoko Suurenna tekstiä Pienennä tekstiä | Haku 

Al-Anon-toimisto
Iso-Heikkiläntie 8
20200 Turku

 

Toimiston sijainti kartalla

Puh. 050 341 9406

Toimisto avoinna

ma-ke klo 8-15

**@**

Asiointi toimistossa toistaiseksi vain puhelimella ja sähköpostilla. Jos haluat käydä toimistolla ilmoittele asiasta etukäteen.

( **@**Osa sähköposti-palveluista tai -ohjelmista voi tulkita Al-Anonilta saapuneen sähköpostin roskapostiksi. Muistathan siis tarkistaa myös roskapostikansiosi.)

 

 

 

 

Turku, Puisto Al-Anon-ryhmä

Turku, Puisto Al-Anon
Torstaisin kello 19
Yliopistonkatu 10 (Elokolo, katutason liikehuoneisto)
Puh. palaveriaikana (02) 233 0729


Kokoonnumme torstaisin kello 19. Ryhmätapaaminen perustuu kiertävään puheenvuoroon: jokainen voi puhua vuorollaan, mutta saa myös vain kuunnella. Toisten puheenvuoroja ei kommentoida eikä ketään neuvota. Jokainen omaksuu keskustelusta sen, mikä itselle on juuri sillä hetkellä tärkeää. Periaate on ”Ota mitä haluat ja jätä loput”. Jokainen voi kypsyä omiin ratkaisuihinsa omalla tavallaan, omassa tahdissaan. 


Ryhmässä kuulee, miten osallistujat ovat selviytyneet ahdingostaan ja kuinka he ohjelmaa soveltamalla pyrkivät elämässään tasapainoon ja onnellisempaan, sisältörikkaaseen elämään.


Luemme Al-Anon kirjallisuutta, mm. Löydä oma polkusi, Al-Anon toimii ja Rohkeutta muuttua. Kokous päättyy tyyneysrukoukseen noin kello 21.

 
Tervetuloa toipumaan kanssamme. Ainoa vaatimus on, että kärsit läheisesi alkoholin käytöstä.