Etusivulle | Sivukartta | Tekstikoko Suurenna tekstiä Pienennä tekstiä | Haku 

Al-Anon-toimisto
Iso-Heikkiläntie 8
20200 Turku

 

Toimiston sijainti kartalla

Puh. 050 341 9406

Toimisto avoinna

ma-ke klo 8-15

**@**

Asiointi toimistossa toistaiseksi vain puhelimella ja sähköpostilla. Jos haluat käydä toimistolla ilmoittele asiasta etukäteen.

( **@**Osa sähköposti-palveluista tai -ohjelmista voi tulkita Al-Anonilta saapuneen sähköpostin roskapostiksi. Muistathan siis tarkistaa myös roskapostikansiosi.)

 

 

 

 

Naantalin Al-Anon

Kokoonnumme parittomien viikkojen tiistaisin klo 19 alkaen. Jaamme tilat Naantalin AA:n kanssa osoitteessa  Teräskatu 2/ Karvetinkatu 3-7, matala huoltorakennus puiston laidalla. Näin on tapahtunut jo vuosia. Syksyllä 2018 vietimme 15-vuotisjuhliamme.

Palavereissamme tutkimme Al-Anonin  ohjelmaa,  perehtyen 12  askeleeseen, perinteisiin. Aloitamme lukemalla askel-tekstiä tai muuta Al-Anon-kirjallisuutta.  Puheenvuorokierroksen jälkeen luetaan sen päivän teksti kirjasta Rohkeutta muuttua, jonka jälkeen uusi kierros puheenvuoroja. Voit jakaa kokemuksiasi  ja tuntemuksiasi siitä, miten läheisesi alkoholismi on sinuun vaikuttanut. Ryhmässämme on sana vapaa, jos et löydä luetusta tekstistä sanottavaa, jaa se, mikä painaa mieltäsi. Voit myös pelkästään kuunnella toisten kokemuksia, jos se sillä kertaa tuntuu parhaimmalta.

Ryhmässämme on kaikenikäisiä ja eri tilanteissa olevia toipuvia jäseniä. Olemme ahkeroineet myös itsetutkiskelua auttavaa työkirjaa sen ilmestymisestä lähtien. Todella loistava lisä Al-Anonin  avulla kertyvään  ”työkalupakkiin”.

Pidämme asiapalaverin kolme kertaa vuodessa, jossa käsittelemme ajankohtaisia käytännön asioita.

Toivotamme kaikki päihderiippuvaisten läheiset –niin uudet tulokkaat, kuin muista ryhmistä vierailevatkin -  erittäin tervetulleiksi taivaltamaan kanssamme toipumisen polkua aurinkoiseen Naantaliin!