Etusivulle | Sivukartta | Tekstikoko Suurenna tekstiä Pienennä tekstiä | Haku 

Al-Anon-toimisto
Iso-Heikkiläntie 8
20200 Turku

Toimiston sijainti kartalla

Puh. 050 341 9406

Toimisto avoinna

ma-ke klo 8-15

**@**

 

 

 

Espoo, Kivenlahden Al-Anon

Kivenlahden Al-Anon kokoontuu jokainen torstai klo 19 - 21. Espoonlahdenkirkon ollessa remontissa kokoonnumme seurakunnan tiloissa Kivenlahden vanhassa ostoskeskuksessa osoitteessa Merivirta 3.

Oikealla olevassa kartassa on neula suunnilleen sisäänkäynnin kohdalla. Toinen kuva on on otettu Merivirran puolelta ja sisäänkäynti on apteekin oikealla puolella olevasta ovesta. Tilassa on muutakin käyttöä ja siksi ulko-ovet ovat suljettuna. Kun soitat ryhmämme puhelimeen 040 373 5054, tulemme avaamaan sinulle oven. Puhelin on luonnollisesti päällä vain ryhmän kokoontumisen aikana.

Ryhmämme on toiminut jo noin 40 vuotta ja se on antanut lohdutusta ja tyyneyttä  lukuisille yhteisömme jäsenille. Ryhmän toimintaa voidaan pitää varsin lämminhenkisenä ja luotettavana - se onkin edellytys oman itsensä parantamiseksi vertaisryhmän tuella. Ryhmässämme ei ole johtajia, vain palvelijoita. Vuorollaan kukin voi halutessaan toimia illan vetäjänä ja/tai alustajana huolehtien kiertävien puheenvuorojen tasaisesta jakautumisesta kaikille osallistujille.

Luonnollisesti aiheemme liikkuvat läheistemme alkoholismin aiheuttaman henkisen epätasapainon palauttamisen ympärillä. Joka päivälle valitaan yksi aihe Al-Anonin keskeisestä ohjelmasta - sen kahdestatoista askeleesta kohti henkistä tasapainoa ja tervehtymistä, ohjelman iskulauseista sekä kahdestatoista ryhmän toimintaa ohjaavasta perinteestä. Tilaisuuden yhteydessä voit hankkia myös erittäin korkealuokkaista Al-Anon-kirjallisuutta.

Tulokas huomaa hyvin nopeasti tulleensa yhteisöön, jossa jokainen ymmärtää toisen tuskaa ja häpeää. Toisten ymmärtäväisellä asenteella ja omalla päättäväisellä ohjelmaan sitoutumisella on mahdollisuus saavuttaa tyyneys ja selkeä mieli oman elämänsä paremmaksi saamisesta. On myös mahdollista, että ohjelmassa opitun ymmärtäväisen mutta oikean suhtautumisen myötä myös oman läheisen tilanne helpottuu.

Mahdollisena tulokkaana sinulta ei odoteta mitään - olet saava osapuoli. Riittää, että astut avoimin mielin haluamanasi torstai-iltana ovestamme sisään. Loppu hoituu itsestään. Kaikki toiminta on anonyymiä ja se kunnioittaa yksityisyyttä sen kaikissa muodoissa. Voit jakaa tuskaasi kertomalla tilanteestasi tai istua hiljaa ja kuunnella muiden kokemuksia. Huomaat heti, että aiheemme on yhteinen ja kaikilla samankaltainen. Jokaisen mielipide on hänen omansa ja kenenkään ajatuksia tai kertomuksia ei arvostella eikä viedä ovemme ulkopuolelle. Jokaisessa puheenvuorossa on kuitenkin aina jokin uusi ajatus, joka saa meidät muuttumaan kerta kerralta tasapainoisemmaksi ihmiseksi - vain siitä on kysymys.

Olet lämpimästi tervetullut!