Etusivulle | Sivukartta | Tekstikoko Suurenna tekstiä Pienennä tekstiä | Haku 

Al-Anon-toimisto
Iso-Heikkiläntie 8
20200 Turku

 

Toimiston sijainti kartalla

Puh. 050 341 9406

Toimisto avoinna

ma-ke klo 8-15

**@**

Asiointi toimistossa toistaiseksi vain puhelimella ja sähköpostilla. Jos haluat käydä toimistolla ilmoittele asiasta etukäteen.

( **@**Osa sähköposti-palveluista tai -ohjelmista voi tulkita Al-Anonilta saapuneen sähköpostin roskapostiksi. Muistathan siis tarkistaa myös roskapostikansiosi.)

 

 

 

 

Espoo, Kivenlahden Al-Anon

Kivenlahden Al-Anon kokoontuu jokainen torstai klo 19 - 21 Espoonlahden kirkossa.

Ryhmämme on toiminut jo noin 40 vuotta ja se on antanut lohdutusta ja tyyneyttä  lukuisille yhteisömme jäsenille. Ryhmän toimintaa voidaan pitää varsin lämminhenkisenä ja luotettavana - se onkin edellytys oman itsensä parantamiseksi vertaisryhmän tuella. Ryhmässämme ei ole johtajia, vain palvelijoita. Vuorollaan kukin voi halutessaan toimia illan vetäjänä ja/tai alustajana huolehtien kiertävien puheenvuorojen tasaisesta jakautumisesta kaikille osallistujille.

Luonnollisesti aiheemme liikkuvat läheistemme alkoholismin aiheuttaman henkisen epätasapainon palauttamisen ympärillä. Joka päivälle valitaan yksi aihe Al-Anonin keskeisestä ohjelmasta - sen kahdestatoista askeleesta kohti henkistä tasapainoa ja tervehtymistä, ohjelman iskulauseista sekä kahdestatoista ryhmän toimintaa ohjaavasta perinteestä. Tilaisuuden yhteydessä voit hankkia myös erittäin korkealuokkaista Al-Anon-kirjallisuutta.

Tulokas huomaa hyvin nopeasti tulleensa yhteisöön, jossa jokainen ymmärtää toisen tuskaa ja häpeää. Toisten ymmärtäväisellä asenteella ja omalla päättäväisellä ohjelmaan sitoutumisella on mahdollisuus saavuttaa tyyneys ja selkeä mieli oman elämänsä paremmaksi saamisesta. On myös mahdollista, että ohjelmassa opitun ymmärtäväisen mutta oikean suhtautumisen myötä myös oman läheisen tilanne helpottuu.

Mahdollisena tulokkaana sinulta ei odoteta mitään - olet saava osapuoli. Riittää, että astut avoimin mielin haluamanasi torstai-iltana ovestamme sisään. Loppu hoituu itsestään. Kaikki toiminta on anonyymiä ja se kunnioittaa yksityisyyttä sen kaikissa muodoissa. Voit jakaa tuskaasi kertomalla tilanteestasi tai istua hiljaa ja kuunnella muiden kokemuksia. Huomaat heti, että aiheemme on yhteinen ja kaikilla samankaltainen. Jokaisen mielipide on hänen omansa ja kenenkään ajatuksia tai kertomuksia ei arvostella eikä viedä ovemme ulkopuolelle. Jokaisessa puheenvuorossa on kuitenkin aina jokin uusi ajatus, joka saa meidät muuttumaan kerta kerralta tasapainoisemmaksi ihmiseksi - vain siitä on kysymys.

Olet lämpimästi tervetullut!