Etusivulle | Sivukartta | Tekstikoko Suurenna tekstiä Pienennä tekstiä | Haku 

Al-Anon-toimisto
Iso-Heikkiläntie 8
20200 Turku

 

Toimiston sijainti kartalla

Puh. 050 341 9406

Toimisto avoinna

ma-ke klo 8-15

**@**

Asiointi toimistossa toistaiseksi vain puhelimella ja sähköpostilla. Jos haluat käydä toimistolla ilmoittele asiasta etukäteen.

( **@**Osa sähköposti-palveluista tai -ohjelmista voi tulkita Al-Anonilta saapuneen sähköpostin roskapostiksi. Muistathan siis tarkistaa myös roskapostikansiosi.)

 

 

 

 

Espoo, Niittykummun Al-Anon

Ryhmä kokoontuu aina maanantaisin klo 19.00 – 21.00.

Niittykummun Al-Anon-ryhmä on perustettu 1976 ja sillä on omat mukavat perinteet.
Kokouksissa keskitymme ohjelmamme tutkimiseen ja kokemusten vaihtoon niiden soveltamisesta omaan elämäämme. Vuoden mittaan tulevat käsitellyksi yksi kerrallaan niin 12 askelta kuin 12 perinnettäkin täydennettynä hienoilla iskulauseillamme. Oma kokemukseni on, että näin saamme hyvän ja monipuolisen kokonaiskuvan ohjelmaamme sisältyvästä kasvupolusta. Kokous alkaa tavallisesti lyhyellä alustuksella ja jatkuu kiertävinä puheenvuoroina. Jokainen osallistuu tavallaan – tai on osallistumatta oman valintansa mukaan. Noin kerran kuussa pidämme pienen asiapalaverin ennen varsinaisen palaverin alkua mm. kahvinkeittovuoroista.

Ryhmämme muodostuu tällä hetkellä hyvin erilaisista jäsenistä. Meitä on uusia, mutta myös kauemmin mukana olleita jäseniä. Iältään nuoria ja vanhempia. Kokemuskeskustelut ovat siksi rikkaita ja antoisia. Yhden kierroksen aikana löytyy monta hyvää näkökulmaa itse kunkin elämän evästykseksi. Kokouksissamme on hyvä ja lämmin, rakkaudellinen Al-Anon-henki; jokainen saa olla oma itsensä.

Tulokkaalle varaamme aikaa keskusteluun toiminnastamme. Kerromme mielellämme miten Al-Anon-ryhmä ja ohjelma ovat meitä auttaneet selviytymään alkoholismisairauden kanssa.