Etusivulle | Sivukartta | Tekstikoko Suurenna tekstiä Pienennä tekstiä | Haku 

Al-Anon-toimisto
Iso-Heikkiläntie 8
20200 Turku

Toimiston sijainti kartalla

Puh. 050 341 9406

Toimisto avoinna

ma-ke klo 8-15

**@**

 

 

 

Helsinki, Jätkäsaaren Al-Anon (ent. Ruoholahden Al-Anon)

Länsisatamankatu 20, Jätkäsaaren kappeli, Länsisatamankatu pitkin Jätkäsaaren kappelin ohitse n. 50 m, ovi vasemmalla. Koputa oveen.
Ryhmämme kokoontuu keskiviikkoisin klo 18.30 – 20.30.

Ryhmässämme käy väkeä vaihtelevasti viidestä neljääntoista. Jos ihmisiä on alle 12, on meillä tapana pitää kaksi puheenvuorokierrosta, joiden välillä on noin kymmenen minuutin tauko. Jos ihmisiä on enemmän, pidetään yksi kierros ilman taukoa. Puheenvuorojen pituuksien rajaamiseksi käytämme ryhmässä kelloa, joka kertoo, koska on aika antaa vuoro seuraavalle. Jokaisen kuukauden ensimmäisen palaverin alussa käsitellään lyhyesti käytännön asioita.

Olemme tavanneet pitää ryhmää aina auki, olipa sitten juhlapyhä tai arki – alkoholismi kun on perhesairaus, joka oireilee päivään katsomatta.

Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi ryhmäämme, olitpa sitten ensikertalainen tai jo Al-Anonissa pidempään mukana ollut.

Me, jotka elämme tai olemme eläneet alkoholiongelman piirissä, ymmärrämme ehkä siten kuin vain harvat tekevät.” – katkelma Al-Anon-palaverin tervetulotoivotuksesta kirjasta Al-Anon toimii.