Etusivulle | Sivukartta | Tekstikoko Suurenna tekstiä Pienennä tekstiä | Haku 

Al-Anon-toimisto
Iso-Heikkiläntie 8
20200 Turku

 

Toimiston sijainti kartalla

Puh. 050 341 9406

Toimisto avoinna

ma-ke klo 8-15

**@**

Asiointi toimistossa toistaiseksi vain puhelimella ja sähköpostilla. Jos haluat käydä toimistolla ilmoittele asiasta etukäteen.

( **@**Osa sähköposti-palveluista tai -ohjelmista voi tulkita Al-Anonilta saapuneen sähköpostin roskapostiksi. Muistathan siis tarkistaa myös roskapostikansiosi.)

 

 

 

 

Helsinki, Haka Al-Anon (Itä-Pasila)

kokoontuu tiistaisin klo 18.

Helsinki, Topparikuja 2, Itä-Pasila

Pasilan asukastalon tilat, oven päällä kyltti Asukastalo

Soita kelloa (nappi seinässä oikealla), jos ovi on lukossa

Kartta esim. linkistä http://kartta.hel.fi/opas Kirjoita kadun nimeksi Topparikuja 2

Julkisen liikenteen yhteyksiä:

Raitiovaunut 7 ja 9 sekä Mäkelänrinteen Uintikeskuksen pysäkillä pysähtyvät bussit. Pasilan juna-asemaltakaan ei ole kovin pitkä matka.

Ryhmän toiminta

Haka Al-Anonissa noudatetaan Al-Anonin periaatteita (mm. vapaaehtoisuutta ja nimettömyyttä) sekä luetaan ja myydään Al-Anonin kirjallisuutta. Pöydän ympärillä on tiistaisin 6-14 osallistujaa.

Kokouksissa luetaan aluksi Al-Anonin kirjallisuudesta jokin aihe tai kuullaan aiemmin sovittu puheenvuoro. Sen jälkeen jokaisella on vuorollaan tilaisuus käyttää nimettömänä (vain etunimillä) oma puheenvuoro.

Kuukauden ensimmäisen tiistain kokouksen alussa pidetään ns. asiapalaveri, jossa kuullaan, keskustellaan ja sovitaan mm. ryhmän toimintaan liittyvistä asioista sekä Al-Anonin Helsingin alueelta tai keskuspalvelulta tulleista asioista. Normaali ryhmän kokous alkaa välittömästi sen jälkeen, kun ryhmäasiat on saatu käsiteltyä.

Ryhmän kokouksiin osallistuvien puheenvuoroista selviää mm. miksi käydä ryhmässä, miten Al-Anon auttaa, kuinka on mahdollista pysyä nimettömänä vaikka kävisi ryhmässä useita kertoja, miten voi auttaa alkoholistia tai lapsia, miten selvitä tästä päivästä, huomisesta ja tulevista päivistä, ja kaikista tärkein: miten voi itse toipua, saada mielenrauhaa ja tyyneyttä vaikka alkoholisti vielä joisikin tai elämä olisi aivan sekaisin.

 

 

Sisäänkäynti Topparikuja 2