Etusivulle | Sivukartta | Tekstikoko Suurenna tekstiä Pienennä tekstiä | Haku 

Al-Anon-toimisto
Iso-Heikkiläntie 8
20200 Turku

 

Toimiston sijainti kartalla

Puh. 050 341 9406

Toimisto avoinna

ma-ke klo 8-15

**@**

Asiointi toimistossa toistaiseksi vain puhelimella ja sähköpostilla. Jos haluat käydä toimistolla ilmoittele asiasta etukäteen.

( **@**Osa sähköposti-palveluista tai -ohjelmista voi tulkita Al-Anonilta saapuneen sähköpostin roskapostiksi. Muistathan siis tarkistaa myös roskapostikansiosi.)

 

 

 

 

Lohjan Al-Anon

Lohjan Al-Anon- perheryhmä kokoontuu kauniissa puutalossa keskustan läheisyydessä sunnuntaisin klo 16-18. Osoite on Karstunraitti 4, Lindkullan nuorisotila.

Ryhmässä toimitaan Al-Anonin perinteiden suositusten mukaan.
Joka kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina on aluksi asia- ja
perinnepalaveri, jossa käsitellään ryhmän toiminnan kannalta tärkeitä asioita.
Jaetaan menossa olevan kuukauden “avainvuorot”. Meillä ovenavaaja toimii myös kahvinkeittäjänä ja vetäjänä. Rahastonhoitaja kertoo taloudellisen tilanteen, mihin on yhteistä, lipastuotolla hankittua rahaa käytetty. Lähetämme säännöllisesti osan lipastuotosta Keskuspalvelun toiminnan tukemiseen. Näin kannamme osaltamme yhteisen vastuun toiminnan jatkumisesta. Ryhmän kirjallisuustilannetta kartoitetaan, onko tilattava esim. tulokaskuoria uusien jäsenten varalle. Mietitään, mitä ajankohtaista on menossa ryhmää ja Al-Anon yhteisöä ajatellen.
Tulokaspalaverissa on aina vuorossa ensimmäinen askel ja tulokas saa ryhmän loputtua tulokaskuoren, joka sisältää myös tärkeät puhelinnumerot.

Ryhmän aikana lipas kiertää, tulokkaallekin kerrotaan mihin kaikkeen rahaa tarvitaan.
Ryhmässä luetaan pääsääntöisesti Löydä oma polkusi -kirjaa askel- ja perinnekirjana, sekä Al-Anon toimii - kirjaa. Myös ns. Harmaa kirja ja Rohkeutta muuttua ovat ahkerassa käytössä. Kiertävän puheenvuoron ansiosta jokaisella on mahdollisuus puhua ja tulla kuulluksi. Ryhmän koko vaihtelee 5-12 henkilön välillä. Kesätaukoa ei meillä ole.

Yhteisön julkaisema myynnissä oleva Al-Anon -kirjallisuus on ryhmässä
hyvin esillä. Tulokkaalle kerrotaan mahdollisuudesta ostaa kirjoja ryhmästä ja tilata yhteisön oma lehti, Tietoavain.

Meillä on viihtyisät, valoisat tilat ja pyrimme antamaan ryhmästämmekin turvallisen ja luotettavan ensivaikutelman jonne on helppo tulla yhdessä toipumaan.
Ryhmän yhteyshenkilöiden puhelinnumeron saa Al-Anon-toimistolta, puh. 050 341 9406.