Etusivulle | Sivukartta | Tekstikoko Suurenna tekstiä Pienennä tekstiä | Haku 

Al-Anon-toimisto
Iso-Heikkiläntie 8
20200 Turku

 

Toimiston sijainti kartalla

Puh. 050 341 9406

Toimisto avoinna

ma-ke klo 8-15

**@**

Asiointi toimistossa toistaiseksi vain puhelimella ja sähköpostilla. Jos haluat käydä toimistolla ilmoittele asiasta etukäteen.

( **@**Osa sähköposti-palveluista tai -ohjelmista voi tulkita Al-Anonilta saapuneen sähköpostin roskapostiksi. Muistathan siis tarkistaa myös roskapostikansiosi.)

 

 

 

 

Helsinki, Haagan Al-Anon

Kirjallisuutta

Kuvassa on palaveripaikan lamppu, jossa ovinumero.

Ryhmämme kokoontuu tiistaisin osoitteessa Eliel Saarisen tie 15 B, (sisäänkäynti Aino Ackten tie 1aB) klo 18.00. Tervetulleita ovat kaikki ne, jotka kokevat tai ovat kokeneet läheisensä alkoholinkäytön ongelmallisena.

Ryhmään kokoontuu yleensä n.6-12 henkilöä. Kokouksen aluksi vetäjä lukee tervetulotoivotuksen. Sitten luemme vuorotellen 12 askeleen tiivistelmät. Vetäjä jatkaa lukemalla jonkun askeleen kokonaan ja jakaa puheenvuorot tasapuolisesti. Jokainen saa puheenvuoron tai voi vain kuunnella toisten kokemuksia.

Emme pyri neuvomaan ketään. Jokainen on oman elämänsä asiantuntija. Avoin kokemusten vaihto auttaa meitä näkemään asiat uudessa valossa. Vaikealtakin tuntuva tilanne helpottuu, kun saamme tukea, lohdutusta ja tietoa toisilta samankaltaisista tilanteista selviytyneiltä tai vielä suurten ongelmien kanssa kamppailevilta.

Nimettömyys on tärkeimpiä periaatteitamme. Emme puhu kokouksessa kuultuja asioita sen ulkopuolella. Emmekä tiedustele kenenkään ammattia, asemaa tai sukunimeä.

Kk:n viimeisenä keskiviikkona on asiakokous. Valitsemme läsnäolijoiden keskuudesta seuraavan kuukauden vetäjän, kahvinkeittäjän ja auttavan puhelimen päivystäjän. Samalla käsittelemme muita ryhmäämme ja yhteisöömme liittyviä käytännön asioita. Tämä kestää yleensä noin puoli tuntia. Sitten jatkamme perinteiden pohjalta normaalia kokousta.

Tervetuloa katsomaan, onko tämä sitä apua, jota olet etsinyt. Monet meistä kokevat saavansa korvaamatonta apua ja tukea ryhmästä ja 12 askeleen ohjelmasta.