Etusivulle | Sivukartta | Tekstikoko Suurenna tekstiä Pienennä tekstiä | Haku 

Al-Anon-toimisto
Iso-Heikkiläntie 8
20200 Turku

Toimiston sijainti kartalla

Puh. 050 341 9406

Toimisto avoinna

ma-ke klo 8-15

**@**

( **@**Osa sähköposti-palveluista tai -ohjelmista voi tulkita Al-Anonilta saapuneen sähköpostin roskapostiksi. Muistathan siis tarkistaa myös roskapostikansiosi.)

 

 

 

 

Helsinki, Mellunmäen Al-Anon

Mellunmäen Al-Anon on aktiivinen ja lämminhenkinen ryhmä, joka kokoontuu tiistaisin klo 18.30 – 20.30 Helsingissä Kontulan metroasemalla, D-aseman kerhohuoneessa, R-kioskin vieressä.

Ryhmän koko vaihtelee. Yleensä n. 15 henkilöä on paikalla.

Palaverin alussa luetaan Al-Anon-kirjallisuutta. Kerran kuukaudessa pidämme asiapalaverin, jossa käsitellään yhteiset asiat ja luetaan perinne. Ryhmä on omatoiminen ja perustuu keskinäiseen vapaaehtoiseen palveluun. Noudatamme nimettömyyden periaatetta, eikä kävijöitä rekisteröidä.
Palaverissa on kiertävä puheenvuoro, kaikki tapahtuu rakkaudessa ja luottamuksessa.
Kunnioitamme toistemme ajatuksia ja puheenvuoroja. Al-Anonissa oppii myös kuuntelemaan, jos haluaa voi myös kuunnella hiljaa.
Puheenvuoroissa pyritään välttämään ohjeiden tai neuvojen antamista toisille, kerromme omista kokemuksistamme ja pyrimme niiden kautta auttamaan toisiamme. Ryhmässä kuulemme miten osallistujat ovat selviytyneet ahdingoistaan ja kuinka ohjelmaa soveltamalla päästään tasapainoon ja onnellisempaan sisältörikkaaseen elämään.