Etusivulle | Sivukartta | Tekstikoko Suurenna tekstiä Pienennä tekstiä | Haku 

Al-Anon-toimisto
Iso-Heikkiläntie 8
20200 Turku

 

Toimiston sijainti kartalla

Puh. 050 341 9406

Toimisto avoinna

ma-ke klo 8-15

**@**

Asiointi toimistossa toistaiseksi vain puhelimella ja sähköpostilla. Jos haluat käydä toimistolla ilmoittele asiasta etukäteen.

( **@**Osa sähköposti-palveluista tai -ohjelmista voi tulkita Al-Anonilta saapuneen sähköpostin roskapostiksi. Muistathan siis tarkistaa myös roskapostikansiosi.)

 

 

 

 

Vantaa, Tikkurilan Al-Anon

Tikkurilan Al-Anon kokoontuu perjantaisin klo 19 – 21 vanhan puutalon yläkerrassa osoitteessa Orvokkitie 16. Alakerrassa kokoontuu samaan aikaan AA-ryhmä.

Kokouksissamme ja toiminnassamme noudatamme Al-Anonin periaatteita, mm. vapaaehtoisuutta, nimettömyyttä ja luottamuksellisuutta.

Ryhmän koko vaihtelee, usein paikalla on noin 10 henkilöä, välillä enemmän ja välillä vähemmän.

Palaverin alussa luetaan lyhyt pätkä Al-Anon -kirjallisuutta.

Palavereissa on kiertävä puheenvuoro, jolloin jokainen puhuu vapaamuotoisesti. Jos paikalla on paljon väkeä, puheenvuorojen pituutta rajoitetaan, jotta kaikki saavat tilaisuuden puhua. Kunnioitamme toistemme ajatuksia ja puheenvuoroa. Al-Anonissa opimme myös kuuntelemaan.

Ryhmässä jäsenet jakavat kokemuksensa. Toisten kokemuksista opimme, miten voimme voittaa pelkomme ja epävarmuutemme ja aloittaa omien voimavarojemme etsimisen (kts. Miten ryhmä toimii).

Lopuksi luemme yhteen ääneen tyyneysrukouksen.

Linkki google-karttaan