Etusivulle | Sivukartta | Tekstikoko Suurenna tekstiä Pienennä tekstiä | Haku 

Al-Anon-toimisto
Iso-Heikkiläntie 8
20200 Turku

Toimiston sijainti kartalla

Puh. 050 341 9406

Toimisto avoinna

ma-ke klo 8-15

**@**

( **@**Osa sähköposti-palveluista tai -ohjelmista voi tulkita Al-Anonilta saapuneen sähköpostin roskapostiksi. Muistathan siis tarkistaa myös roskapostikansiosi.)

 

 

 

 

Espoo, Leppävaaran Al-Anon

Leppävaaran Al-Anon on aktiivinen ja lämminhenkinen ryhmä, joka kokoontuu maanantaisin klo 18.30 – 20.30 Hykaan mökki (Espoon A-Kilta HYKAA ry). Ajurinkuja 4, 02650 Espoo, Ajurinkuja sijaitsee radan pohjoispuolella.

Ryhmän koko on noin 10 henkilöä, välillä enemmän ja välillä vähemmän.

Palaverin alussa luetaan tervetulotoivotus ja lopussa loppusanat. Lopuksi luetaan vielä yhteen ääneen tyyneysrukous. Palavereissa käsitellään yleensä 12 askeleen lisäksi myös perinteitä ja käsitteitä sekä yleensä luetaan myös päivän teksti "Rohkeutta muuttua" –kirjasta. Palavereissa on kiertävä puheenvuoro, jolloin jokainen vuorollaan, ilman että kukaan keskeyttää tai kommentoi, puhuu sen minkä kokee tärkeäksi. Jos aikaa vielä jää, pidetään toinen kierros, jolloin voi omassa puheenvuorossaan kommentoida toisten puheenvuorojen herättämiä ajatuksia. Puheenvuoroissa pyritään välttämään ohjeiden ja neuvojen jakamista toisille, sen sijaan toisia pyritään auttamaan oman kokemuksen jakamisella.

Ryhmä pitää asiapalaverin joka kuukauden ensimmäisenä maanantaina. Asiapalaverin yhteydessä luetaan yleensä joku perinne.

Ryhmä on aktiivinen palvelutehtävissä ja on säännöllisesti hoitanut vuoronsa AA:n auttavassa puhelimessa.