Etusivulle | Sivukartta | Tekstikoko Suurenna tekstiä Pienennä tekstiä | Haku 

Al-Anon-toimisto
Iso-Heikkiläntie 8
20200 Turku

Toimiston sijainti kartalla

Puh. 050 341 9406

Toimisto avoinna

ma-ke klo 8-15

**@**

( **@**Osa sähköposti-palveluista tai -ohjelmista voi tulkita Al-Anonilta saapuneen sähköpostin roskapostiksi. Muistathan siis tarkistaa myös roskapostikansiosi.)

 

 

 

 

Kirjallisuutta alkoholiperheiden lapsille ja nuorille

Uskallan olla minä - työkaluja alkoholiperheiden nuorille
25 €

Alateenissa keskustellaan -vihkoset
2 € / kpl

Alateen-kirjallisuus on kirjoitettu alkoholistiperheiden lasten ja nuorten kokemusten pohjalta. Siksi siihen on samoja vaikeuksia kokeneiden helppo samaistua ja löytää lohdutusta ja apua.

Tee tilaus tästä
 

Uskallan olla minä
- työkaluja alkoholiperheiden nuorille

Nuoret kertovat elämästään alkoholiperheessä ja kokemuksistaan Alateen-ryhmissä. Alkoholismi on perhesairaus, joka aiheuttaa pahaa oloa kaikille sen piirissä eläville. Alateenissa paha olo helpottaa ja itsetunto kohenee.
Vertaistuki, tosiasioiden hyväksyminen ja Alateen-ohjelman työkalut tuovat iloa ja toivoa elämään.
Kirjan tarjoama nuorten näkökulma antaa uusia ideoita vanhempien kasvatustehtävään. Kirja on tarpeellinen myös niille ammattiauttajille, jotka työskentelevät perheiden parissa.

Alateenissa keskustellaan -sarja
Alateenissa keskustellaan -sarjassa on kaksi vihkosta: Alateenissa keskustellaan tyyneydestä ja Alateenissa keskustellaan iskulauseista. Nämä vihkoset auttavat ymmärtämään Alateen-ohjelman tarjoamia apukeinoja ja miten niitä voi käyttää selviytyäkseen elämästä alkoholistiperheessä.